Benytt regnskapskontor og frigjør resurser

Ser du etter et regnskapskontor? Regnskapsbyrået Pluss AS i Kirkenes er et pålitelig regnskapskontor med bredt kompetansefelt. Regnskapsføring er gjerne en tung byrde for bedrifter, og krever samtidig stor grundighet og godt overblikk. Regnskap er et område hvor bedrifter uten erfaring kan risikere å gjøre feil og slike feil kan i ekstreme tilfeller gi alvorlige konsekvenser for bedriften. Ved å benytte seg av tjenestene til vårt regnskapskontor kan du føle trygghet i at ditt regnskap er godt ivaretatt – slik at din tid kan gå til kjernevirksomheten.

Vi er et allsidig regnskapskontor

Både når det gjelder bransjekunnskap og regnskapskompetanse dekker våre tjenester meget bredt. Hos oss jobber erfarne fagfolk med stor regnskapsteknisk ekspertise. Vårt autoriserte regnskapskontor er dessuten medlem av Regnskap Norge AS. Vi tilbyr ikke bare klassiske regnskapstjenester, men kan også bistå i forbindelse med bedriftsetablering og budsjettering.

Vi prioriterer kvalitet over kvantitet

For oss er det avgjørende at våre kunder opplever høyt nivå av kundeservice og kompetanser. Derfor setter vårt regnskapskontor kunden i sentrum – hver gang.

Har du spørsmål vedrørende våre tjenester som regnskapskontor er det bare å ta kontakt.

Velkommen hos Regnskapsbyrået Pluss AS.